Права и отговорности на гражданите в ЕС, флаер на проекта

Публикуваме и флаер на проекта Права и отговорности на гражданите в ЕС.

Права и отговорности на гражданите в ЕС, информация и брошура на проекта

Либералният институт за политически анализи (ЛИПА) и Студентският клуб на политолога (СКП) при Софийския университет започват съвместен проект на тема „Права и отговорности на гражданите в Европейския съюз”. Проектът се реализира с подкрепата на Фондация за свободата "Фридрих Науман".

ЛИПА пожела на новия президент брандът „България“ да стане сред най-разпознаваемите в Европа

„...Чрез Вашите и чрез усилията на всеки от нас, брандът „България“ да стане сред най-разпознаваемите в Европа, като синоним на вярност и постоянство за постигане на стабилно, проспериращо и напредничаво общество“. С тези думи изпълнителният директор на ЛИПА Илия Лингорски поздрави новия държавен глава по повод встъпването му в длъжност.

Възможна ли е мисията - коментар на София Касидова от Групата за анализи на ЛИПА

След първото си за тази година заседание на 12 януари, Групата за анализи на ЛИПА излиза с коментар на София Касидова за предизвикателствата пред еврозоната през 2012 година и възможната посока на събитията, свързани със стабилизирането й през следващите няколко месеца.

Покана за научна конференция за Цар Фердинанд I в Плевен на 27 септември

Тук ще намерите публикувана поканата за организираната на 27 септември в Плевен научна конференция за ролята на Цар Фердинанд I за изграждане на военните мемориали от Руско-турската война.

Група за анализи

Галерия

Разгледай