Приветствие на Илия Лингорски към участниците в конференцията за Дунавската стратегия в София

Пълен текст на Приветствието на Илия Лингорски - изпълнителен директор на ЛИПА, поднесено на 2 септември 2011 г. в София при откриването на Международната конференция, организирана от Европейския либерален форум, на тема „Стратегията на ЕС за Дунавския регион: стимулиране на развитието, контактите между хората и икономическата свобода на Европейския макрорегон“.

Лекция на Меглена Кунева пред студенти в Ботевград, 8 април 2011

Предлагаме на вниманието Ви пълният текст на лекцията на Меглена Кунева, изнесена пред студентите от Международното висше бизнес училище в Ботевград на 8 април 2011 год.

Покана за публичната лекция на Меглена Кунева в Благоевград на 7 март 2011 г.

Покана за публичната лекция на г-жа Меглена Кунева в Благоевград на тема "2011: новите измерения на свободата". Лекцията е открита за обществеността на града и ще се проведе от 18.00 ч. на 7 март 2011 г. в аудиториум "Арх. Андрей Делчев" в Американския универститет в града.

Реч на британския премиер Дейвид Камерън пред Мюнхенската конференция по сигурността /BG/

Тук можете да прочетете на български език пълният текст на речта на британския премиер Дейвид Камерън, произнесена в Мюнхен по време на Конференцията по сигурността през м.февруари 2011 г. Резюме на речта на български език сме публикували в секция "Събития", а оригиналът на английски език е достъпен в "Публикации" на нашия сайт.

Група за анализи

Галерия

Разгледай