Интервю на Меглена Кунева за marica.bg по време на посещението й в Пловдив на 08.02.2011

Предлагаме на вниманието Ви пълния текст на интервюто на Меглена Кунева "Още не виждам смисъл да се концентрирам за президентския вот", дадено за marica.bg при посещението й в Пловдив на 8 февруари 2011 г.

2001: Новите измерения на свободата - Публична лекция на Меглена Кунева в София

Предлагаме на вниманието Ви пълния текст на публичната лекция на Меглена Кунева "2011: Новите измерения на свободата", състояла се в София на 24 януари 2011 г. в хотел "Радисън". За свободата, гражданския контрол, приоритетите на развитието на България, мисленето и собствената ни оценка като българи и граждани, политиците на знанието, правовия ред и България през 2011. Повече по тези и другите засегнати в речта теми, можете да прочетете тук.

Борислав Цеков: Борисов имаше една задача (Шенген) и се провали

Пълен текст на публикация от в actualno.com на Борислав Цеков, председател на Института за модерна политика и член на УС на ЛИПА (с позоваване на ИА "Фокус")

Владимир Каролев: Да качат всички досиета в интернет

Пълен текст на интервюто на Владимир Каролев за в.Новинар от 21 декември 2010 г.

Информационна брошура на ЛИПА "Мисли свободно"

Тук можете да прочетете или да изтеглите в PDF формат информационната брошура на ЛИПА "Мисли сободно". Тя съдържа информация за мисията, целите и дейността на института, както и публичната му активност за първата година от основаването му - обучения, семинари, кръгли маси, форуми и др.

Група за анализи

Галерия

Разгледай