Назад

Над 100 либерали от НДСВ са обучени по проекта на ЛИПА

Над 100 са обучените представители на НДСВ в рамките на проекта на ЛИПА за подобряване публичността и организиране на дейности "пресцентър" в регионите.

 

До момента локални обучения бяха проведени в Пловдив, Враца и Шумен с участието на 20 областни, 30 общински и 14 младежки структури на НДСВ.

 

Проектът по основи на публичната комуникация и организация на дейност «пресцентър» се реализира в партньорство на ЛИПА с НДСВ, МНДСВ и консултантите от VIPSolutions.

 

В събота, 26 юни 2010 г.,  в София се проведе четвъртото от поредицата обучения. В него взеха участие близо 40 души от София (23, 24 и 25 МИР), София – област (26 МИР), регионите на Благоевград и Перник, както и представители на структурите в Габрово, където на 19 юни имаше частични местни избори

 

Тренингът в събота беше открит от секретаря на НДСВ Олимпи Кътев. 

 

Бяха дискутирани основните правила за организиране на пресцентрове в местните партийни струкутри, механизмите на професионалната публичност, правилата при убеждаването и изграждането на политически имидж, технологията на връзките с медиите и др.

 

Пред участниците беше представен и сравнителен анализ на публичността на различни политически партии в многомандатните избирателни райони в София и София-област.
 

Следващото обучение в рамките на проекта ще се проведе в Бургас за структурите от Югоизточна България.

 

Група за анализи

Галерия

Разгледай