Назад

Седем области се събраха в Шумен на обучение по публичност

Политически структури на НДСВ от 7 области участваха в третото обучение по публична комуникация, което се проведе в Шумен на 19 юни 2010 г.

 

Тренинг-обученията се реализират по съвместния проект на Либералния институт за политически анализи /ЛИПА/, НДСВ и VIPSolutions по основи на публичната комуникация, връзки с медиите и комуникационен мениджмънт.

 

В тренинга взеха участие над 30 души от актива на НДСВ от Варна, Велико Търново, Добрич, Русе, Силистра, Търговище и Шумен. Представителство в обучението имаха както регионалните политически структури, така и техните младежки организации.

 

На семинара бяха представени основните правила за организиране на професионална публична комуникация, механизми на убеждаването, психологически аспекти на общуването, технология на комуникация с медиите, изграждане на политически имидж и други.

 

Участниците имаха възможност да решават казуси от реалната практика и да обменят натрупания от тях опит в комуникацията с медии, граждани и общности.

 

Следващият форум в рамките на проекта ще се проведе в София, в края на месец юни, за софийските избирателни райони и за структурите от Югозападна България.

 

Група за анализи

Галерия

Разгледай