Събития

Семинар на пратньорите на ЛИПА на тема „Стратегически и политически комуникации“

Семинар на пратньорите на ЛИПА на тема „Стратегически и политически комуникации“ 7 октомври, 2010Коментирай

 

На 6 октомври партньорите на ЛИПА Фондация за свободата „Фридрих Науман” и НДСВ организираха съвместен семинар в София, в който участие взе и Илия Лингорски – изпълнителен директор на ЛИПА и зам.-председател на НДСВ.

 

Темата на семинара бе „Стратегически и политически комуникации”.

 

Домакин на форума бе НДСВ. Участие взеха д-р Рене Клаф – новият директор на регионалното бюро в София на Фондация за свободата „Фридрих Науман” за Средна, Източна и Югоизточна Европа, Централна Азия и Южен Кавказ, Христина Христова – председател на НДСВ, организационният секретар на НДСВ Олимпи Кътев, ръководителят на Предизборния щаб за избори 2009 Мария Дивизиева и представители на фондацията от Украйна, Русия и Сърбия.

В рамките на форума беше споделен опитът на НДСВ в предходни избори, бе направен анализ на допуснатите грешки, бяха разисквани примери от изборните кампании през годините назад.

 

Акцентът в дискусиите беше поставен върху посланията, комуникационната мрежа и изграждането на политическия имидж. Домакините на форума от НДСВ споделиха добри практики в областта на вътрешнопартийната комуникация.

 

В дискусията бе отделено значително място на дейността на Съветите за местно развитие на НДСВ и навременното изграждане на предизборна стратегия на партията.

 

Снимки от събитието са поместени в секция „Галерия” на сайта и на интернет-страницата на домакина на събитието НДСВ.